Vakantie Kennemerduinen

Hotel Villa Imhof in Bloemendaal

vakantie Bloemendaal

Pittoresk hotel voor een vakantie in de Kennemerduinen

Een ontspannen vakantie begint u bij Hotel Villa Imhof in Bloemendaal. Vanuit het hotel bent u zo in natuurpark Kennemerduinen of op het strand van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. Maar ook Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bereikt u eenvoudig met een rechtstreekste treinverbinding. Kom genieten van een veelzijdige vakantie in Noord-Holland

 

De geschiedenis van Hotel Villa Imhof

De villa werd in 1902 ontworpen door de bekende Haarlemse architect J. van den Ban voor een rijke familie uit Amsterdam. In 1945 werd de villa veranderd in een luxe hotelvilla. De naam van ons hotel is gekozen als eerbetoon aan de beroemde negentiende-eeuwse orchestrion-orgelbouwer Daniel Imhof. Bij binnenkomst ziet u in de hal een prachtige Imhof-orchestrion.

Het authentieke karakter van Hotel Villa Imhof is altijd bewaard gebleven. Het kleinschalige hotel beschikt over 3 suites met een aparte zit- en slaapkamer, en 1 ruime kamer, allen met een unieke inrichting boordevol antiek en kunst. Ook de klassieke tuinkamer is onveranderd. In deze klassiek ingerichte kamer wordt dagelijks het ontbijt geserveerd.

Zoekt u een verblijf waarbij rust, ruimte en natuur belangrijke ingrediënten zijn? Boek dan uw vakantie bij Hotel Villa Imhof.

Vakantie Kennemerduinen

De omgeving van het hotel

Hotel Villa Imhof ligt in een lommerrijke omgeving aan de rand van natuurpark Kennemerduinen. Vanaf het hotel is het een half uurtje fietsen door de duinen of een kwartiertje met de auto naar Bloemendaal aan Zee en Zandvoort.

Liever een dagje naar Amsterdam, Haarlem, Alkmaar of Hoorn? Met een rechtstreekste treinverbinding vanaf station Bloemendaal bent u er zo. Onze actieve gasten kunnen een fiets huren bij Sanders Tweewielers in Bloemendaal via 023-5253123.

Openluchttheater Caprera is zeker een bezoekje waard. U vindt het theater op 20 minuten wandelen van het hotel.