Een comfortabel verblijf in Bloemendaal

Een verblijf bij Hotel Villa Imhof is meer dan een overnachting. In onze ruim ingerichte suites met heerlijke boxspringmatrassen wordt u uitgerust wakker. Dankzij een comfortabel zitje is een middagje lezen op uw kamer absoluut geen straf. Ervaar de rust bij Hotel Villa Imhof.

Over Hotel Villa Imhof

De villa beschikt over 3 suites . Deze zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, kitchenette met magnetron, koelkast en waterkoker, een zitje en een slaapkamer met 2 bedden. De suites hebben ook een aparte zitkamer. De fraai gemeubileerde woon-zitkamers zijn voorzien van televisie. 

Het ontbijt wordt geserveerd in de tuinkamer van het hotel, van 7:30 tot 10:00 uur. In het prachtige dorp Bloemendaal kunt u uitgebreid dineren in een sterrenrestaurant of genieten van een eenvoudigere maaltijd in een eetcafé. Ook in de verdere omgeving kunnen we u adresjes aanraden.
In het gehele hotel is draadloos internet aanwezig.

Gele kamer

De Gele Suite

Ook de Gele Suite is op de parterre en gelegen aan de tuinkant. Omdat het huis tegen de laatste duin is gebouwd, heeft deze kamer ook twee balkons. 

Rode kamer

De Rode Suite

Op de eerste verdieping ligt de Rode Suite. De slaapkamer met balkon bevindt zich aan de voorkant van het huis. De woonkamer beschikt net als de Blauwe Kamer over een zitje in het torentje van het huis. 

Groene kamer

De Groene Suite

Naast de Rode Suite ligt aan de tuinkant de Groene Suite met aan twee kanten uitzicht op de lommerrijke tuin. 

Prijzen

Prijzen zijn per nacht 

(inclusief ontbijt, 9% btw en 3 euro toeristenbelasting p.p.p.n.) 

Kinderen tot 4 jaar overnachten gratis. 

Suite

Eén persoon per overnachting: €90,20,. 

Twee personen voor een enkele overnachting: €119,15 Voor twee of meerdere nachten: €113,70


De Gele Suite is zeer geschikt voor een gezin met twee kinderen. Boven 5 jaar wordt per kind € 25 ,00 in rekening gebracht.


De Groene Suite is ook geschikt voor drie personen  Er komt dan €35,40 bij voor de derde persoon .

Reserveer uw verblijf